hits
  • 12.02.2018, 14:04

Fra svart til blond, på null komma niks


Starten på det nye året ble alt annet enn forventet egentlig. Vi har hatt den mest seriøse rundgangen av influensa, omgangssyken noen gang. Derfor har min energi i første omgang gått til mine kjære små, som trenger oppmerksomhet i hverdagen. Jeg kan jo innrømme at jeg er litt skuffet over å ikke ha fått gjennomført alle mine forsetter slik jeg ønsket fra begynnelsen av, but im only human. 

Natten har blitt tilbringt på badet, med hodet i do. Hurra for det! Sånn er livet, men heldigvis så har jeg en liten update på andre forsetter. Den galningen har begynt å øvelseskjøre. Det er jo så sykt gøy, så nå satser jeg på å ha lappen til sommeren. Jeg har også begynt på trening med en venninne, og hadde en veldig bra treningsuke, helt til jeg/vi ble syke igjen. Helledussen. Jeg er i gang i hvertfall.

Ellers så vurderer jeg en utseende endring, pga dette håret gror jo som aldri før. Jeg skal anlegge bart. Nei, jeg vurdere å få litt lysere hår igjen. Selvom jeg elsker å ha mørkt hår, og det uten tvil er det jeg kler best, så er det store ulemper ved at jeg må farge håret helet iden. Med det så mener jeg hver 3 uke. Det er så sykt tiltak. Jeg er rett og sett dritt lei.  Det som er kjipt er at jeg er ikke så veldig glad i mellom farger. Jeg trives best enten blond eller mørk. Derfor er det en stor prosess for håret å gå gjennom, når jeg forventer resultatet så fort. Så hva skal jeg gjøre? Skal jeg være tøff å prøve meg på en ny farge? Hva synes dere? 

Utenom alle de kjedelige tingene, så holder jeg også på å planlegge dåp.  Jeg elsker å dille med pynt, farger og planlegge fest. Datoen er satt, og Nikola blir døpt når haner 5 måneder, akkurat samme alder som Tilia. Har allerede fått masse pynt i posten, og kan nesten ikke vente med å vise dere resultatet. 

 

Marthe Zaar Henriksen

Living the dream as a mum of two, Graphic Designer, Waitress at the worlds best tapas restaurant, Part of the clothing store "Days like this", and a storyteller. Choosing the positive side of life. Based in Arendal, Norway

Search

Bloggdesign