hits
  • 11.01.2018, 15:58

Jeg jobber for å leve


Foto: Zaarsfotografi

Jeg jobber for å leve, i stedet for å leve for å jobbe. Nå er det en god stund siden jeg har vært på jobb. Jeg er en person som er spesielt glad i å jobbe, og kan til tider jobbe dobbelt, og ekstra for å tjene lott mer cash, som alltid kommer godt med. Det jeg har begynt å tenke mer over er hva disse ekstra pengene egentlig går til? Jeg må jo innrømme at jeg ee en person som er veldig glad i dyre ting, og jobber hardt/sparer alltid til noe nytt. Om det er en missoni pute, eller en parajumper. Skapet er fullt og jeg er fornøyd med hjemmet mitt. Det jeg savner i livet mitt er fler opplevelser. Noe jeg har kjent veldig på med litt mindre penger og mye mer tid (har jo tross alt permisjon). Hvor ble den Marthe av som elsket å være kreativ, male, og lese? Hvor ble den Marthe som elsket å være ute i naturen, og gå fjelltopper av? Jeg har i løpet av de siste årene mistet litt av den personen jeg egentlig er innerst inne. Derfor ser jeg tilbake på at vinningen kanskje har gått litt opp i spinningen i forholdt til jobb osv. Jeg elsker jo jobbene mine. For de som lurer så er jeg servitør på en tapas restaurant (forresten verdens beste), og ansatt i klesbutikk. Jeg har jo til tider jobbet opp mot 140% med begge jobbene, så er jeg mamma og kjæreste + skal være sosial med både venner og familie. Tiden har jo ikke strukket til og mine prioriteringer har vært malplasert. Jeg har rett og slett klart å lure meg selv. Hva er viktig i mitt liv, og hva gjør meg lykkelig? Mange tanker på gang her, men jeg er glad jeg er i endring. Jeg skal nå lære meg å bruke pengene på det jeg egentlig ønsker meg, opplevelser. Vekk med mobilen, og på med øynene. Jeg jobber for å leve, i stedet for å leve for å jobbe.

PS: jeg har spysjuka, og har derfor vært litt fraværende. Beklager det!

  • 08.01.2018, 07:57

Tilbringer bursdagen min i seng hvert år


I går fylte jeg da 27 år, og feiret med en liten familiefest. Det er så koselig å samle alle oldeforeldre. Blir jo mer for barna enn for meg, men er utrolig koselig. Kjenner jeg savner å tilbringe tid med familien min. Tannverken har endelig blitt litt bedre, men fokuset i går ble uten tvil å bare ha en avslappende aften. Jeg er alltid syk på bursdagen min, hvert eneste år (om det er tannverk eller influensa liksom). Derfor var jeg nesten ikke på sosiale medier, i det heletat. Nå har jeg akkurat avlevert Tilia på SFO, og satt snuten mot Drammen. Der skal jeg treffe noen venninner, og svigerfamilien.

Det blir jo en del turer til Drammen, og da er det viktig å utnytt bilturen Best mulig (zlato sover hele veien). Nå skal jeg velge ut bilder fra graviditeten, og av barna til fotobok + få lest litt på bilteorien. Legger ved dette bildet av meg et par dager før termin. Hehhe! Helt sykt å tenke på at jeg var så svær for en liten tid tilbake.

Marthe Zaar Henriksen

Living the dream as a mum of two, Graphic Designer, Waitress at the worlds best tapas restaurant, Part of the clothing store "Days like this", and a storyteller. Choosing the positive side of life. Based in Arendal, Norway

Search

Bloggdesign