hits
  • 08.01.2018, 07:57

Tilbringer bursdagen min i seng hvert år


I går fylte jeg da 27 år, og feiret med en liten familiefest. Det er så koselig å samle alle oldeforeldre. Blir jo mer for barna enn for meg, men er utrolig koselig. Kjenner jeg savner å tilbringe tid med familien min. Tannverken har endelig blitt litt bedre, men fokuset i går ble uten tvil å bare ha en avslappende aften. Jeg er alltid syk på bursdagen min, hvert eneste år (om det er tannverk eller influensa liksom). Derfor var jeg nesten ikke på sosiale medier, i det heletat. Nå har jeg akkurat avlevert Tilia på SFO, og satt snuten mot Drammen. Der skal jeg treffe noen venninner, og svigerfamilien.

Det blir jo en del turer til Drammen, og da er det viktig å utnytt bilturen Best mulig (zlato sover hele veien). Nå skal jeg velge ut bilder fra graviditeten, og av barna til fotobok + få lest litt på bilteorien. Legger ved dette bildet av meg et par dager før termin. Hehhe! Helt sykt å tenke på at jeg var så svær for en liten tid tilbake.

Katrine

08.01.2018 kl. 09:49
Gratulerer så mye med dagen som var i går.

Hipp hipp hurra for deg.

Ikke noen fin bursdagsgave man får når man er syk. Men håper du kosa deg litt fordet.

Masse god bedring . Kos deg masse i Drammen og nyt dagen .

Marthe Zaar Henriksen

12.02.2018 kl. 20:59
Katrine: Lenge siden, beklager sent svar. Tusen hjrtlig takk for det<3

livetmitt93

08.01.2018 kl. 13:11
gratulerer med dagen som var :)

Marthe Zaar Henriksen

12.02.2018 kl. 20:59
livetmitt93: Tusen takk :)
Marthe Zaar Henriksen

Living the dream as a mum of two, Graphic Designer, Waitress at the worlds best tapas restaurant, Part of the clothing store "Days like this", and a storyteller. Choosing the positive side of life. Based in Arendal, Norway

Search

Bloggdesign