hits
  • 06.01.2018, 15:18

Du trenger å ha den gode samtalen


Tittei! Jeg hadde store forventninger til min lille venne middag i går, og den ble veldig koselig. Dessverre så har jeg fått skikkelig tannverk i den ene visdomstannen min, og har derfor brukt all min energi på lillegutt, siden han kommer forann alt. Naten har vært nesten søvnløs, og nå har jeg tatt max anntall paracet, for å numme smerten. Tannverk er virkelig ikke noe å kødde med.  Søstra mi, og en av bestevenninene mine sov også over, så her har til godt litt i ett. Men det har vært godt å ha litt av den "gode" samtalen, og få snakket om litt andre ting en bare baby. Vi snakket blandt annet om forsetter, og lykkefølelsen. Jeg synes spesielt at et forsker team som hadde sett på lykkefølelsen, på en mann som akkurat hadde mistet beinet, og en mann som akkurat hadde vunnet flere millioner i lotto. De hadde sett at følelsen selvfølgelig var veldig ulik akkurat da, men at allerede et år senere, så var lykkefølelsen den samme? det er jo veldig rart. Jeg synes det var bra når den ene venninna mi sa " Det er jo faktisk sånn at gleden over en ny ting, ofte forsvinner like fort som da du har dradd kortet!".  Den setningen traff meg litt. Jeg har jo veldig mange fine dyre, men unødvendige ting, men når jeg ser tilbake på dumme impuls kjøp osv, så ser jeg at jeg har dårlige prioriteringer, Jeg vil jo mye heller oppleve ting med barna, reise, og se nye ting. Det er jo det jeg kommer til å huske best når jeg blir gammel.hmm. Ja, så det var noen tanker om det. Hva er viktigst for deg?

Heg fikk lært meg litt om foto i går også, så det var gøy. Litt om hvordan jeg får en bedre hvit balanse i bildene, som jeg elsker. Utenom det så har det egentlig ikke skjeddd så mye spennende. Vi spiste masse taco, deilige kaker, og ble stapp mette. Nå er målet mitt å ligge så mye som mulig i ro, og satse på at betennelsen går ned, slik at jeg slipper noen hastetime til tannlegen i natt. Det har jeg ikke lyst til.

Til slutt vil jeg bare oppfordre alle til å ringe en venn, og fortelle vedkommende hvor mye de betyr for akkurat deg. Husk, en person er ofte nok! Ha en kjempe fin lørdag!

nina cecilie

06.01.2018 kl. 15:25
virket koselig <3 god bedring med tanna:)

Marthe Zaar Henriksen

08.01.2018 kl. 07:59
nina cecilie: tusen takk! Bedre i dag heldigvis :)

Katrine

06.01.2018 kl. 17:17
Så fint skrevet Marthe. Ha en fin helg

Marthe Zaar Henriksen

08.01.2018 kl. 07:59
Katrine: ønsker deg en fin uke :) koselig du likte det
Marthe Zaar Henriksen

Living the dream as a mum of two, Graphic Designer, Waitress at the worlds best tapas restaurant, Part of the clothing store "Days like this", and a storyteller. Choosing the positive side of life. Based in Arendal, Norway

Search

Bloggdesign