hits
  • 02.01.2018, 14:33

Min lille stjernekikker


Min leilighet må være verdens mest rotete. Tror jeg er den eneste her som faktisk rydder. Alle andre bare legger gudene vet hva, over alt, hele tiden. Føler jeg kunne hatt fulltidsstilling som rydde/vaske hjelp her hjemme. Noen andre som har det sånn? Im losing my mind. Altså kjæresten jobber veldig mye, så ikke så lett å legge alt husarbeidet på han heller. Jeg er jo ikke uskyldig jeg heller da. Jeg har jo alt for mange klær, så er delvis min feil at det aldri blir ryddig også. Skjønner ikke at jeg ikke klarer å stoppe å handle ting jeg ikke trenger? jaja. Men i dag så holder jeg i hvertfall på med begge barnerommene. Har et stort mål om å få ryddet og vasket dem ferdig før jeg legger meg i kveld. Ikke så lett å komme i mål med amming og det faktum at alle skal ha mat her i husstanden også. Ikke minst skal jeg trene i minst så mange minutter det tar at jeg blir god, varm og sliten. Der alle sammen, har dere hvor spennende mitt liv er. Hoho! Det var den utblåsningen. 

Nå over til noe skikkelig hyggelig. Alle de nydelige nyfødt bildene av min lille pod. Jeg var så heldig at Hege (sis) har tatt bilder både på sykehus, i familieselskapet hans, og 3 dagers foto. Jeg må jo bare nevne at jeg fikk 10 bilder samme dag som fotograferingen, men jeg ville vente med å dele til alle hadde fått takkekort av Nikola med å dele bildene offentlig. Slik at ikke alle hadde sett de før, om dere skjønner. Her er noen av de jeg liker best!

Hege tok masse bilder ute også, men de jeg skulle ha inne, ønsket jeg veldig enkle med blåtoner, eller i sort/hvitt. Slik at de er skikkelig tidløse, og stilfulle. Jeg er skikkelig fornøyd, og super heldig som har en søster som er fotograf (Zaarsfotografi). Hvis ikke så hadde jeg nok ikke hatt muligheten til å ta så mange flotte bilder av barna.  Men siden Hege er så fantastisk på alle måter, så har hun lovet å lære meg en del triks, slik at jeg kan ta litt bedre bilder selv. Det skal bli gøy!

Jeg har forresten bursdag på fredag, så må begynne å planlegge festen min litt i dag. Jentene kommer på kvelden. 27 år blir jeg. Wow! Tiden flyr jo bare avgårde #dennesetningenbrukerjeghverdagja. Nå skinner sola som bare det, og jeg skal ta lillegutt ut på tidenes trilletur rundt nabolaget, for så sprek er faktisk jeg, eller skal bli i hvertfall.

Heidi Gustad

02.01.2018 kl. 15:06
Bare helt utrolig nydelig.

Marthe Zaar Henriksen

02.01.2018 kl. 17:46
Heidi Gustad: Tusen takk for det :) Føler meg heldig

Charlotte

02.01.2018 kl. 21:07
kjempefine bilder :)

godt nyttår:)

Marthe Zaar Henriksen

03.01.2018 kl. 08:38
Charlotte: tusen takk Charlotte <3 all the best 2 You too
Marthe Zaar Henriksen

Living the dream as a mum of two, Graphic Designer, Waitress at the worlds best tapas restaurant, Part of the clothing store "Days like this", and a storyteller. Choosing the positive side of life. Based in Arendal, Norway

Search

Bloggdesign