hits
  • 02.01.2018, 12:15

Jeg nekter å være en tjukk mamma


God morgen. Jeg våknet faktisk akkurat. Må være første gang i historien meg og lillegutt har sovet så lenge på morgen kvisten. Det er så koselig å våkne opp ved siden av en sånn liten blidfis. Jeg kjenner på hele meg at det er ingenting i verden, som er bedre å våkne til enn mine smilende barn. Tilia kom faktisk ikke hjem i går, siden hun ikke skulle på skolen i dag, bestemte Espen seg for å ha henne en dag til oppe i Lindesnes. Det var egentlig helt greit, siden jeg hadde en del ting å orde, og fikse opp i her hjemme. 

Den andre tingen jeg gjorde etter å ha stått opp var å gå på vekten. Det er jo ingen spøk at etter barn nr 2, så har kroppen forandret seg mer enn etter første gang. All huden henger på mange måter mye mer, og celluittene kan ha sitt eget eventyr. Æsj av meg. 

Jeg har nå i jula, lagt på meg litt igjen også, og er ikke så veldig fornøyd med det. Så status er da at jeg veier 13 kg mer enn det jeg pleier, og lille gutt er 2 måneder. Shitt! Jeg hadde forventet å gå mer ned til nå. Jeg gikk faktisk opp nesten 19 kg denne graviditeten. Jeg fullammer, så er skikkelig sulten heletiden. Jeg legger ikke skjul på at det da i jula har vært vanskelig å velge den grønne shaken, fremfor nybakte julekaker, og alt for mye knasende god julemat. Så her er jeg da. Fanget i min egen kropp.... Hehe.. neida! Det er ingen grunn til å deppe, siden denne kroppen har gitt meg alt jeg noensinne kunne ønsket meg, og nå er det på tide og gi kroppen det den ønsker seg. Her er noen av de fineste bildene av meg fra begynnelsen av svangerskapet, for å feire kroppen! (zaarsfotografi)

Nå tenkte jeg å dele mine 5 viktigste nyttårforsett med dere!

1. Komme i form, og føle meg super duper sexy igjen. Altså vi snakker sixpack innen August, så dette blir hardt!

2. TA lappen! Er jo helt tragisk at jeg ikke har tatt den enda, med tanke på at mamma betaler. Hallo, jeg er snart 30 liksom

3. Lære serbisk. Dette er utrolig viktig for meg, pga kjæresten min, og familien hans. Det kommer ikke på tale at han og barna skal kunne snakke sånn jeg ikke forstår, og jeg vil kunne delta i samtaler når vi er med hans side av familien. 

4. Blogge minimum en gang om dagen, hver dag, hele i år

5. Bli den kreative personen som jeg vet jeg egentlig er innerst inne!

Jeg skal fortelle dere mer spesifikt om hvert mål i egne innlegg, fordi jeg har faktisk lagt masse i alle målene, uten om lappen. Der e det ikke så veldig mye mer å skrive enn at jeg må få ræva i gir. Tidsklemma, planer osv. I will share it all. Nå skal jeg ned å lage sen frokost til typen, og deretter blir det babykos, og rydding av leiligheten. CIao!

PS: Har forresten fått alle fotografiene fra nyfødt foto på mail i dag. Gleder meg til å vise dere 

Sara

02.01.2018 kl. 12:27
Haha, det var artig å nyttårsforsettene dine! Jeg har ikke lappen enda selv, og driver å skal ta den! Samboeren min er også litt serbisk, men kan ikke serbisk da, så jeg har ikke noe stort behov for å lære det, selv om det hadde vært kult! Og jeg vil blogge mer og være mer kreativ! Er også mamma og må komme litt i form! Haha ☺️ Så fine bilder forresten!

Marthe Zaar Henriksen

02.01.2018 kl. 17:46
Sara: åå så fin blogg du har! Tusen takk :) Jeg har forstått det som jeg ikke er alene i den båten nei! godt det er flere av oss som har litt samme nyttårsforsetter. Masse lykke til med dine <3 :)
Marthe Zaar Henriksen

Living the dream as a mum of two, Graphic Designer, Waitress at the worlds best tapas restaurant, Part of the clothing store "Days like this", and a storyteller. Choosing the positive side of life. Based in Arendal, Norway

Search

Bloggdesign