hits
  • 01.01.2018, 10:10

Babyshoweren min


 

Jeg tenkte jeg måtte dele noen bilder fra sommerens store begivenhet for meg. Alle mine venninner arrangerte tidenes Babyshower. Jeg ble hentet i min egen leilighet, og fikk tildelt, verdens vakreste blomsterkrans. Et par timer senere, returnerte jeg tilbake. Da var leiligheten min gjort om til rene bryllupet. Det var blomster, og ballonger over alt. Venninnene mine hadde reist fra fjern, og nær for å være med å feire lillegutt. Jeg var helt rørt, og sleit veldig med å holde tårene tilbake (hadde seff masse sminke, så hadde blitt panda tendenser).

Det var svær Tapas buffet, og etterpå all mulig slags dessert, og alt mitt favoritt godteri. Om ikke mat og godt selskap var nok, så fikk jeg (eller lillegutt) verdens største hau meg gaver. Jeg har aldri sett så mye gaver i en shower i hele mitt liv. Fikk ALT, da mener jeg alt jeg ikke hadde. Lampe, babygym, babynest, masse lillelamtøy, annet superfint tøy. Altså jeg fikk til og med gavekort på hudpleien. Snakk om å være bortskjemt. Jeg er verdens heldigste jente, med så mange gode venninner. Kunne ikke hatt en bedre shower. Vet jeg gjenntar meg selv litt, men det er umulig å la vær. Legger ved litt bilder fra dagen.

På slutten av feiringen var det ordet med en kjempe fin gravidshoot på utsiden. Jeg fikk kjempe mange fine bilder, og noen av dem har jeg faktisk brukt i designet her på bloggen. Nå skal jeg prøve å lage en liten plan for resten av uken. Jeg var hos legen på kontroll i går, og har fått beskjed om at jeg må finne en aktivitet som feks svømming, eller sykling å begynne med. Det er på grunn av bekkenløsning som jeg dessverre nå har fått. Derfor står det litt research for tur. Kanskje det blir litt gravid Yoga! Ha en kjempe fin dag!

Katrine

01.01.2018 kl. 23:27
Amazing mom.

Du strålte og bar nydelig som gravid . Fantastisk bilde av deg Marthe

Marthe Zaar Henriksen

01.01.2018 kl. 23:50
Katrine: tusen takk for det Katrine :) kan love deg at jeg ikke alltid så slik ut! Heheh
Marthe Zaar Henriksen

Living the dream as a mum of two, Graphic Designer, Waitress at the worlds best tapas restaurant, Part of the clothing store "Days like this", and a storyteller. Choosing the positive side of life. Based in Arendal, Norway

Search

Bloggdesign